--> «Зверніться до контрабандистів, хай всі скидаються», – Палиця про боротьбу з коронавірусом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Зверніться до контрабандистів, хай всі скидаються», – Палиця про боротьбу з коронавірусом

3
-2
«Зверніться до контрабандистів, хай всі скидаються», – Палиця про боротьбу з коронавірусом
Нардеп від Луцька Ігор Палиця закликав всіх, від бізнесменів до контрабандистів і правоохоронців, фінансово долучитись до боротьби з поширенням смертельного вірусу. Мовляв, прийшов час рятувати область.

Про це йшлося на спільній нараді за участю нардепа, місцевої влади, медиків та правоохоронців, пише ІА «Волинські новини».

Попередньо він зауважив, що держава не отримує надходжень від митниці, в умовах карантину впаде податок на прибуток, ПДФО і ЄСВ, відтак грошей в бюджеті катастрофічно не вистачає навіть на боротьбу з вірусом.

Волинську обласну клінічну лікарню підготують до роботи в режимі повного карантину, аби тут приймати хворих на коронавірус з області. Влада максимально мобілізує до готовності медзаклади та профільні установи, аби бути готовими до найгіршого розвитку подій.

Нардеп закликав призупинити капітальні видатки на місцях, щоб мати кошти на боротьбу з поширенням смертельного вірусу.

«60 мільйонів в обласному бюджеті можна знайти і 30-40 в луцькому міському. Всі ремонти зупиняємо, ніякого ремонту проспекту Волі цього року», – наголосив Ігор Палиця. – На понеділок має бути 120 мільйонів резерву в обласному і міському бюджеті. 20 мільйонів гривень дає Фонд «Тільки разом». Я сам дам 20 мільйонів», – зазначив нардеп. А також додав: «Максимально, не для піару, зверніться до всіх великих бізнес-структур, аграріїв, підприємців, якимось чином до контрабандистів, поліції, прокуратури – хай всі скидаються, хто заробляв гроші. Можуть інкогніто внести. Сьогодні час всім «скидатися» і рятувати область».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не пройшло пів місяця, як вже в державній казні немає грошей через зменшення податків????
Ви ж самі казали, що економіка піднімається!!! ЛЮДИ СКОРО НА ВАС ПІДНІМУТЬСЯ!!!!!!!!!!!.
Армію першими відновлювали прості люди, економіку піднімав саме малий і середній бізнес, а не великі компанії олігархів. І тепер все знов на простий народ!!!!!????? МИ ВИЖИВЕМ І ПЕРЕМОЖЕМО ВСЕ, АЛЕ ПИТАННЯ: "НАВІЩО ВИ НАМ ПОТРІБНІ, ЩОБ ТІЛЬКИ МІШАЛИ ЖИТИ??? ВИ НАВІТЬ КАРАНТИН НОРМАЛЬНО ВВЕСТИ НЕ МОЖЕТЕ.
Прохання не видаляти коментар
Відповісти
То чиста правда. Хапнуть владу. а потім не зннають, що робити. Красти не можна і безвихідь.



.
Відповісти
Прокурори і судді не дадуть. Вони чесні. І вони Боги, їх болячки не беруть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні