На Чернігівщині зареєстрували першу підозру на COVID-19

0
-1
На Чернігівщині зареєстрували першу підозру на COVID-19
У Чернігівській області зареєстрували першу обґрунтовану підозру на коронавірус в жінки, яка до того була в Італії.

Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці голова Чернігівської обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко.

“На жаль, у Чернігівській області є перша обгрунтована підозра на коронавірус. Півгодини тому до Ніжинської міської лікарні бригадою екстреної медичної допомоги доставлено жінку із симптомами ГРВІ, у тому числі температурою, утрудненим диханням”, − розповів Прокопенко.

За наявною інформацією, пацієнтка нещодавно повернулась із Італії. Наразі лікарі здійснюють всі заходи згідно з затвердженим алгоритмом дій, жінку ізольовано у бокс інфекційного відділення. Також здійснено забір аналізів, які направлено до референс−лабораторії у м. Києві для проведення тесту на COVID−19.

Нагадаємо, в Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID−19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Зараз чоловік перебуває у лікарні. Ввечері 12 березня в Україні офіційно підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Інфікування зафіксували в Чернівецькій та Житомирській областях. Жінка з Житомирщини померла від інфекції, ставши першою жертвою COVID-19 в Україні.

У Чернівецькій області 16 березня лабораторно підтвердилися ще два випадки зараження новим коронавірусом. Того ж дня ввечері у Києві зафіксували два випадки захворювання на коронавірус. На наступний день стало відомо про ще сім нових випадків зараження коронавірусом – один із них у Київській області, а інші у Чернівецькій. За день до того на Буковині померла жінка, яка чекала результатів аналізів на COVID−19. Уже після її смерті діагноз підтвердився, таким чином кількість померлих в Україні від коронавірусу зросла до 2 осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні