В Івано-Франківську померла жінка з підозрою на коронавірус

0
4
В Івано-Франківську померла жінка з підозрою на коронавірус
17 березня в Івано-Франківську померла 56-річна жінка, у якої була підозра на коронавірус.

Про це повідомляє "Апостроф".

Спочатку у пацієнтки був підтверджений грип типу А, однак у неї взяли і аналізи на коронавірус, після чого відправили їх до Києва. За попередньою інформацією, результати дослідження повинні надійти до кінця дня.

В останні тижні померла не виїжджала за межі країни. З цієї причини лікарі сумніваються, що у неї можуть виявити коронавірус.

Всього в обласній інфекційній лікарні в Івано-Франківську залишаються 12 осіб, яких перевіряють на коронавірус.

У той же час в.о. голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Федорів заявив під час засідання 18 березня, що у жінки була висока температура і сухий кашель, але вона відмовилася від госпіталізації. До лікарні їй пропонували поїхати 15 березня. На наступний день жінці стало гірше, у неї почалася задишка.

"Жінку забрали до лікарні, її підключили до апарату штучної вентиляції легенів, але життя врятувати вже не змогли - вчора вона померла. У неї діагностували грип та ішемічну хворобу серця, також були ускладнення у вигляді пневмонії. Питання, чи був у неї коронавірус, - в роботі. Поки немає підтверджень, що вона померла від коронавірусу", - сказав він.

Нагадаємо, що в Києві позитивний тест на коронавірус здав військовий пенсіонер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні