--> У нардепа України підтвердили коронавірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У нардепа України підтвердили коронавірус

1
5
У нардепа України підтвердили коронавірус
У народного депутата України Сергія Шахова підтвердили коронавірус COVID-19.

Про це він 18 березня повідомив у коментарі "ТСН". Інформацію підтвердило МОЗ України.

44-річний народний депутат України обраний від 114 округу член депутатської групи "Довіра" визнав, що підхопив коронавірус.

"Я сьогодні ізольований, займаюся дезінфекцією, з людьми не контактував. Температура знизилася, почуваюся я нормально, сподіваюся, буде все добре. Не знаю, чому навколо цього здійнялася така паніка", – сказав Сергій Шахов.



"Міністерство охорони здоров’я повідомляє, що серед 14 офіційно зафіксованих випадків COVID-19 є народний депутат України.

Наразі проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Йому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції. Відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я, хворих з коронавірусною інфекцією при легкому перебігу хвороби можна лікувати амбулаторно. У разі необхідності пацієнта буде госпіталізовано", – повідомили у МОЗ.

Медичні працівники проведуть усю необхідну роботу з людьми, які контактували з депутатом.

Нардеп на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року був відсутній.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доїздився по закордонах!Тепер всю раду на карантин!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні