У Луцьку госпіталізували іноземця з підозрою на коронавірус

2
-1
У Луцьку госпіталізували іноземця з підозрою на коронавірус
У Луцьку в обласну інфекційну лікарню госпіталізували громадянина Туреччини з підозрою на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Про це інформаційному агентству "ВолиньPost" розповів головний лікар Волинської обласної інфекційної лікарні Руслан Морочковський.

За його словами, чоловіка каретою швидкої допомоги у медзаклад доставили сьогодні, 18 березня.

Наразі він перебуває у боксі для ізоляції. У пацієнта взяли всі необхідні аналізи та надіслали у київську лабораторію задля перевірки на COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От мразь, якого милого цей турок вештається по Луцьку та передає всім коронавірус, може спеціально засланий козачок.
Відповісти
Невже наша поліція та медики на таке не реагують, навіть, якщо цей турок купив українське громадянство і отримав паспорт України. Такі випадки, хто він цей носій коронавірусу не був би турок чи індус, росіянин або американець з канадцем, їх дії повинні суворо присікатись. Ця людина не тільки повинна бути ізольована у відповідний бокс, а по закінченню лікування покинути Україну. Так як виганяють наших співвітчизників українців з Італії, Польщі, Єгипту, Таїланду, інших країн світу. А ми таких турків боїмось, все думаємо, що нам скаже світова спільнота.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні