У Луцьку на карантин закривають СНУ і ЛНТУ

0
4
У Луцьку на карантин закривають СНУ і ЛНТУ
Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки та Луцький національний технічний університети закривають свої корпуси на час карантину.

Про це «Конкуренту» 17 березня стало відомо із власних джерел.

У двох волинських університетах цю інформацію підтвердили.

«11-го березня Кабінет Міністрів України на своєму засіданні ухвалив рішення щодо запровадження карантину для усіх типів закладів освіти. Того ж дня в університет надійшов відповідний лист від Міністерства освіти і науки. 12-го березня я підписав наказ «Про заходи щодо запобігання захворюванням, які викликає коронавірусна інфекція». Зрештою, 16 березня, виконуючи рішення позачергової сесії Луцької міської ради, навчальні корпуси Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки закрито на карантин. Навчальний процес переведено на дистанційну форму. Виконання службових обов‘язків здійснюватиметься також дистанційно. Для нас найважливіше здоров’я наших студентів та працівників, тому керівництво Університету дотримується всіх рекомендацій влади, медиків та профільного міністерства, щоб не допустити поширення пандемії», – прокоментував ректор Лесиного вишу Анатолій Цьось.

В.о. ректора Луцького НТУ Сергій Шимчук також підтвердив закриття корпусів.

«Діємо відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 16 березня 2020 року. Ми також закриваємо. Так. І працюємо дистанційно», – прокоментував в.о. ректора Луцького НТУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні