Завтра Луцькрада може закрити весь транспорт

9
-7
Завтра Луцькрада може закрити весь транспорт
У середу, 18 березня, відбудеться засідання виконавчого комітету Луцької міської ради. На виконкому виноситься проєкт рішення, згідно якого з 19.03.2020 року буде повністю припинено курсування громадського транспорту в місті Луцьку.

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці.

"Громадський транспорт, незважаючи на заходи з дезінфекції є одним із найбільших осередків розповсюдження коронавірусу. Краще потерпіти незручності, тимчасово призупинити роботу й змінити її формат, аніж сотнями ховати лучан на кладовищах", - пише радник.

За його словами, обмеження щодо одночасної максимальної кількості пасажирів в транспорті контролювати буде неможливо, так як і наявність в пасажирів засобів захисту. Намагання здійснювати такий контроль може призвести до сутичок пасажирів між собою та з водіями/контролерами.

Також у Луцьку була проведена нарада з керівництвом усіх лікувальних закладів, які працюють в місті щодо довезення лікарів, медсестер, іншого персоналу на місце роботи. Таке довезення буде забезпечуватися за рахунок місцевих бюджетів, а організовувати цю роботу буде управління транспорту міської ради.

Проводиться робота й з керівниками стратегічних комунальних підприємств, установ та організацій, які забезпечують щоденну життєдіяльність міста. Довіз працівників таких закладів буде здійснюватися силами відповідних підприємств, установ та організацій та коштом місцевих бюджетів.

"Рекомендуємо власникам та керівникам підприємств, установ та організацій, фізичним особам-підприємцям продуктивно використати завтрашній день для організації роботи, завчасно подбати про довіз своїх працівників на роботу та змістити робочий графік зранку та ввечері з урахуванням необхідності більшої кількості часу, щоб дістатися працівникам на роботу", - додає Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада не допомагає людям, а робить незручності!!!!!
Відповісти
"Крля", незручності ми створюєм собі самі. Хіба не сам ти обрав цю владу? Чому тоді звинувачуєш не себе?
Якщо не обирав, то ще більший довбень, бе і це ТВІЙ вибір ( чому тоді рота відкривати?)
Відповісти
Цікаво ,а як продавці до своїх "гастрономів" добиратися будуть?
Відповісти
Транспортом власника.
Відповісти
Я не розумію чому пан Поліщук так істерично хоче зупинити рух міського транспорту. Підприємства всерівно мають працювати, тому що вірус нас може і не вбити, а фінансовий колапс який настане в разі зупинки усього бізнесу і відповідно відрахувань в бюджет, вб'є точно і людей, і державу Україна!
Відповісти
Тому що дятел ніколи не зрозуміє що він дятел. (закон Данінга-Крюгера)
Він так само не розуміє прочитаного.
Відповісти
Спочатку в Італії так само говорили, а зараз вже ніхто за економіку не думає. Тільки от Україна не Італія. В нас лікарні не забезпечені елементарними речами не говорячи вже про апарати вентиляції легень. Не хочеться навіть думати що буде, якщо у нас вірус почне поширюватись такими ж темпами. Добре що хоть люди при владі це розуміють і намагаються хоть якось захистити людей, навіть і від них самих.
Відповісти
Та не розуміють! Дійшло нарешті коли "писець" вже в хаті.. Поки не клюнув жарений півень в п'яту точку думали тільки про власні кишені. (люди Радуцького всі маски з України перепродали в Китай і не тільки)
Відповісти
Олег, твої домисли не істина. Звідки ти взяв що "всі підприємства мають працювати"?
Весь світ зупиняє виробництво і готується до кризи, а тут "мають працювати"..
Це як з Кацапію, всі в Світі ввели санкції, а мы маєм торгувати з "партньорами", бо вигідно..
Непогана "логіка", як на кацапії і в попрошенківців
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні