Поліція і муніципали перевірятимуть, чи дотримуються луцькі заклади карантину

2
-11
Поліція і муніципали перевірятимуть, чи дотримуються луцькі заклади карантину
У Луцьку поліція і муніципали перевірятимуть, чи дотримуються карантину місцеві заклади.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

"Завтра представники поліції, муніципальної варти, управління підприємництва та інших підрозділів міської ради будуть проводити моніторинг дотримання сьогоднішнього рішення міської ради про карантин", - йдеться у повідомленні.

Також лучан просять у разі виявлення закладів, які згідно рішення повинні припинити роботу, але все ж працюють, повідомляти про це на гарячу лінію "15-80".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Поліщук пригрозив підприємцям луцьких ринків

Нагадаємо, з 16 березня до закінчення карантину призупиняють свою роботу кінотеатри, театри, музеї, галереї, бібліотеки та інші культурні і розважальні заклади, дитячі розважальні центри та клуби, майданчики, у тому числі спортивні та зоопарк, фітнес-клуби, тренажерні зали, басейни, спортивні майданчики та стадіони, усіх магазини (крім продуктових та аптек), торговельно-розважальні центри, нічні клуби, ринки, ярмарки та інші місця масової торгівлі, ресторани, заклади громадського харчування (крім роботи з доставки їжі), бари, клуби, кафе, дискотеки, паби, заклади побутового обслуговування, а саме салони краси, сауни та лазні, косметологічні кабінети, кабінети масажів, перукарні, тату салони, стоматологічні кабінети усіх форм власності, за вийнятком КП “Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка”.

Також заборонено вуличні концерти та виступи вуличних музикантів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Суворий карантин у Луцьку: в якому випадку можна не закривати підприємства

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По фейсбуку та інстаграму хай ще перевіряють, по оголошеннях. Багато хто написав , що буде підпільно працювати. Особливо це стосується сфери краси. Як з тими , що працюють на дому?
Відповісти
Нехай ще перевірять чи всі продавці працюючих магазинів мають маски,бо дехто з власників мереж магазинів нехтують предметами захисту своїх працівників!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні