У Луцьку перевірятимуть, чи дотримуються заклади карантину

0
0
У Луцьку перевірятимуть, чи дотримуються заклади карантину
У Луцьку перевірятимуть, чи дотримуються карантину місцеві кафе, бари, ресторани, ТЦ, ринки тощо.

Про це стало відомо під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє пресслужба Луцькради.

Нагадаємо, з 16 березня до закінчення карантину призупиняють свою роботу кінотеатри, театри, музеї, галереї, бібліотеки та інші культурні і розважальні заклади, дитячі розважальні центри та клуби, майданчики, у тому числі спортивні та зоопарк, фітнес-клуби, тренажерні зали, басейни, спортивні майданчики та стадіони, усіх магазини (крім продуктових та аптек), торговельно-розважальні центри, нічні клуби, ринки, ярмарки та інші місця масової торгівлі, ресторани, заклади громадського харчування (крім роботи з доставки їжі), бари, клуби, кафе, дискотеки, паби, заклади побутового обслуговування, а саме салони краси, сауни та лазні, косметологічні кабінети, кабінети масажів, перукарні, тату салони, стоматологічні кабінети усіх форм власності, за вийнятком КП “Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка”.

Також заборонено вуличні концерти та виступи вуличних музикантів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Суворий карантин у Луцьку: в якому випадку можна не закривати підприємства

Як зауважив Григорій Недопад, у найближчі дні буде активно проводитися перевірка дотримання усіма закладами рішення Луцької міської ради щодо тимчасового призупинення роботи. Якщо заклади працюватимуть, то до них застосовуватимуть заходи реагування.

Зауважимо, що МВС пропонує ввести адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення правил карантину при короновірусі. Штраф за порушення правил карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічни правил і норм може становити від 17 тис. до 32 тис. гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні