Зеленський хоче, аби в маршрутках возили тільки 10 пасажирів. ВІДЕО

4
10
Зеленський хоче, аби в маршрутках возили тільки 10 пасажирів. ВІДЕО
У зв’язку з небезпекою поширення коронавірусу Covid-19 Президент Володимир Зеленський закликає уряд зупинити міжміське та міжобласне сполучення і роботу метрополітенів з 12 години дня 18 березня. Також він закликав не перевозити у міських маршрутках більш ніж 10 пасажирів.

Про це Президент повідомив у відеозверннені, передає "Українська правда".

"Міністерству інфраструктури з 12 години дня 18 березня 2020 року заборонити залізничне авіа та автобусне міжміське та міжобласне пасажирське перевезення. Заборонити роботу метрополітенів.

Міські перевезення можуть здійснюватися у режимі "до 10 осіб" у маршрутних таксі і у таксі. І до 20 осіб у тролейбусах/автобусах/трамваях", – йдеться у відеозверненні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може в цьому й є якийсь толк. Але після їхньої медреформи, як будуть лікуватись хворі по селах, вірусні хвороби не єдині. В кращому випадку це 2-3 швидкі на район. Кіньми будуть тепер їздити за 40-50 км.? ХХІ століття на дворі, а в нас як завжди все через одне місце робиться
Відповісти
а в таксі 10 чоловік в багажнику чи на даху ? і чому саме 10 ? є транспорт місткістю 20 пасажирів, і є 120.
Відповісти
верхнє фото - чимось джумшута нагадує
Відповісти
А кількість маршруток збільшать ? Що така ідея по 10 чол, виникла у нашого призедента, дуже сумніваюсь, в нас з дубнівськоі їде маршрутка 251, вранці ледве двері зачиняються від кількості людей, так що це повністю абсурд.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні