Волинська ОДА закликала місцеві ради провести сесії для протидії коронавірусу

0
1
Волинська ОДА закликала місцеві ради провести сесії для протидії коронавірусу
Керівництво області закликає не панікувати та усім дотримуватися карантинних заходів

16 березня 2020 року, у Волинській ОДА відбувся брифінг керівництва облдержадміністрації та обласної ради щодо протидії поширення коронавірусної інфекції в області.

У ньому взяли участь голова обласної ради Ірина Вахович, заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак та начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк.

За словами Тетяни Щербак, ситуація щодо поширення коронавірусної інфекції на території області стабільна.

«У волинян, які були ізольовані з підозрою коронавірусу, інфекція не підтвердилася. Влада вживає усіх необхідних заходів, аби не допустити інфікування волинян. ОДА звертається до органів місцевого самоврядування відповідно до повноважень спільно з райдержадміністраціями невідкладно організувати проведення позачергових сесій місцевих рад, на яких розглянути питання щодо протидії поширенню на відповідній території коронавірусу», – мовила заступник голови ОДА.

Окрім цього, органи влади рекомендують релігійним організаціям припинити богослужіння на термін карантинних заходів.

Бізнес у цей непростий період має бути дійсно соціально відповідальним та по можливості перевести своїх працівників на дистанційну форму роботи.

Станом на сьогодні в Україні зафіксовано п’ять офіційно підтверджених випадків інфікування COVID-19. На Волині жодний випадок інфікування не підтвердився.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні