У Луцькраді всім міряють температуру

0
0
У Луцькраді всім міряють температуру
У Луцькій міській раді, в понеділок, 16 березня, усім міряють температуру.

Про це інформує власкор інтернет-видання "Волинь24".

Міряють температуру депутатам, журналістам та всім працівникам мерії.

Нагадаємо, сьогодні скликається позачергова 72-а сесія Луцької міської ради. Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.


Початок пленарного засідання о 16.00 год.

На сесії будуть розглядати наступні питання щодо протидії поширенню коронавірусу:

1. Виділення 5 мільйонів гривень для придбання апаратів штучної вентиляції легень, тестів, засобів захисту, засобів санації (до пошуку та замовлення вищевказаного приступили ще в п‘ятницю) та ін., а також надання повноважень виконкому оперативно розпоряджатися коштами резервного фонду в розмірі ще 5 млн грн на заходи по боротьбі з коронавірусом.

2. Закриття на карантин закладів громадського харчування, ринків, закладів торгівлі, усіх спортзалів, торгівельно-розважальних центрів, крім продуктових магазинів, аптек та заправок.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні