«Укрзалізниця» зупинила залізничне сполучення з Польщею

0
4
«Укрзалізниця» зупинила залізничне сполучення з Польщею
Пасажирське залізничне сполучення між Україною та Польщею повністю призупинили: низка поїздів скасована, а деяким обмежено маршрути курсування.

Про це повідомляє прес-служба акціонерної компанії «Укрзалізниця», - пише УНІАН.

«Зокрема, скасовано поїзди № 67/68 Київ – Варшава, № 89/90 Перемишль – Львів, № 51/52 Львів – Вроцлав, та безпересадкові вагони Київ – Вроцлав. Поїздам № 705/706 та № 715/716 Київ – Перемишль обмежено маршрут до Львова. Також Львів буде кінцевою станцією для поїзда № 35/36 Одеса – Перемишль, який вирушає у рейс з 14 – 16 березня. Про подальше його курсування буде поінформовано додатково. Продаж квитків на відмінені рейси призупинено», - йдеться у повідомленні.

Також в компанії зазначили, що повертатимуть пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди - без стягнення додаткових зборів. Для цього потрібно звернутися у будь-яку залізничну касу.

А квитки, придбані через інтернет, повертаються через онлайн сервіси. На поїзди, яким буде обмежено маршрут, повну вартість квитка можна повернути у разі, якщо була скасовано зупинка, до якої пасажир мав проїзний документ.

В компанії закликали у разі виникнення питань під час повернення квитків, звертатися до контактного центру «Укрзалізниці»: 0 800 503 111 або у месенджер на офіційній сторінці у Facebook. «Перепрошуємо за незручності та закликаємо пасажирів ставитися до ситуації з розумінням», - зазначив перевізник.

Теги: залізниця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні