У Харкові знайшли чоловіка з Волині без нижнього одягу. ВІДЕО

2
9
У Харкові знайшли чоловіка з Волині без нижнього одягу. ВІДЕО
У Харкові знайшли чоловіка з Волині без нижнього одягу. Просять відгукнутися рідних.

Про це у спільноті "Типичный Харьковъ" повідомила Юлія Орябінська.

У Харкові на вул. 23 серпня біля будинку 55а зранку бігав хлопець взагалі без нижнього одягу, тільки у кофтах і куртці. Побачила його на розі біля свого будинку, стояв під балконом у сусідів, прикривався курткою, весь тремтів... було видно, що йому соромно. У стоці у дівчаток взяла штани, а потім і шкарпетки. Винесла шапку, чай і бутерброди. Викликала поліцію. Від поліції почула, що зібралися викликати швидку", – йдеться у повідомленні.

На відео хлопець каже, що він із села Пнівне Камінь-Каширського району Волині.

"Називає себе Сашею, прізвища не розібрала, чи то Куликов, чи то Кулішов. Сказав, що 1986 року народження, з Волинської області. На запитання, як опинився в Харкові відповів, що з лісником приїхав. Поведінка неадекватна, але спокійна. Можливо, хтось його шукає або знає, відгукніться!" – пише харків'янка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ж з Пнівна хлопець,знаємо його
Відповісти
То що участковий не може поїхати в с. Пнівне і перевірити інформацію?! Чи ми всі зараз маєм гадати бачили чи не бачили!?
То нащо та поліція
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні