Українців просять скасувати поїздки між містами. ВІДЕО

0
0
Українців просять скасувати поїздки між містами. ВІДЕО
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль записав відеозвернення до українців, в якому закликає громадян відмовитись від поїздок між містами України.

Відео він опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

Прем’єр нагадав, що в Україні продовжує діяти обмеження на проведення масових заходів і тритижневий карантин в навчальних закладах. А також – про закриття пунктів пропуску та авіасполучення.

"Я наполегливо закликаю всіх відмовитися не тільки від закордонних подорожей, але і від поїздок між містами України", – наголосив він.

"Поширення коронавірусу – це один із найсерйозніших викликів, який постав перед усією планетою і Україною зокрема. Але спільними діями ми здатні мінімізувати вплив цієї біди. Зрештою, подолати її. Працюймо разом, працюймо одне для одного. І в нас все буде добре. Будьте здорові!" – додаві Шмигаль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні