Які пункти пропуску тимчасово закрили на Волині

0
4
Які пункти пропуску тимчасово закрили на Волині
На Волині тимчасово закрили деякі пункти пропуску через державний кордон та пунктів контролю і припинення в них пішохідного сполучення.

Про це йдеться на сайті ДПСУ.

Як зауважив під час брифінгу в Кабінеті Міністрів України Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко для закриття обрано такі пункти пропуску, де немає інтенсивного руху пасажирів.

«На кордоні з кожною суміжною країною працюватиме необхідна кількість пунктів пропуску і цього буде достатньо, щоб забезпечити стабільні пропускні операції», – сказав Сергій Дейнеко.

Так, відповідно до рішення уряду, на Волині тимчасово закриті пункти пропуску: на ПП «Ягодин» та «Устилуг» тимчасово припинили пішохідне сполучення, а ПП «Самари», «Тур», «Гута» та «Піща» – тимчасово закриті.

З усієї кількості пунктів пропуску та пунктів контролю відповідно до Розпорядження КМУ від 13.03.2020 №288-р тимчасово закрили 94. Крім того, у 49 пунктах пропуску, що залишаються функціонувати, тимчасово припиняється пішохідне сполучення.

Такі заходи введені з метою запобігання загрозі занесення і поширення на території України особливо небезпечної інфекційної хвороби COVID-19 і у відповідності до Положення про пункти пропуску через державний кордон та пункти контролю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні