Покровський закликав бізнесменів виділити гроші на боротьбу з коронавірусом. ВІДЕО

0
-2
Покровський закликав бізнесменів виділити гроші на боротьбу з коронавірусом. ВІДЕО
Засновник Громадянського Руху "СВІДОМІ", депутат Луцької міської ради Андрій Покровський виділив гроші Волинській обласній інфекційній лікарні на першочергові потреби закладу для профілактики та боротьби з коронавірусом.

Про це він повідомив у відеозверненні до лучан. Відео опублікували на ютюб-каналі Громадянського Руху, пише ІА Конкурент.

«Днями президент і уряд запровадили заходи для протидії поширенню коронавірусу в Україні. Добре, що в Луцьку та на Волині ще не підтверджено жодного випадку захворювання. Зважаючи, як події розгорталися у Китаї, Італії та інших країнах, ці дії уряду є правильними. Але покладати надію лише на уряд не варто. На сьогодні усіх лучан з підозрою на коронавірус буде приймати Волинська обласна інфекційна лікарня. Потрібно відкинути політику. Коронавірус – це біда. Біда, яка має нас об’єднати. Саме тому я перераховую грошову допомогу на забезпечення першочергових потреб лікарні: експрес-тестів для виявлення хворих та респіраторів для захисту лікарів. Наголошую ще раз: тут не має бути спекуляцій!" – заявив Андрій Покровський.



Також він закликав бізнесменів, які мають фінансову можливість, допомогти лікарні. Адже медзаклад недостатньо забезпечий усім необхідним, проте буде епіцентром боротьби з коронавірусом на Волині.

"Давайте на власному прикладі покажемо іншим містам, що не потрібно стояти осторонь, а варто самоорганізовуватися та діяти! Як то кажуть у народі: на Бога надійся, але сам не плошай!" – наголосив Андрій Покровський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні