На Волині затримали рибних браконьєрів

0
-10
На Волині затримали рибних браконьєрів
Під час рибоохоронного патруля правоохоронці виявили незаконну реалізацію та вилов водних біоресурсів.

Про це повідомляє прес-служба Волинського рибоохоронного патруля.

Восьмого березня під час перевірки потенційних місць незаконної торгівлі водними біоресурсами у смт Ратне викрито одне порушення. Громадянин здійснював реалізацію 5 кг риби (короп). Продавець не зміг надати документи, що підтверджують законність походження водних біоресурсів. На порушника складено протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП.

Пізніше на тому ж ринку виявлено мешканця с. Межисить, який здійснював продаж незаконного знаряддя лову. Зокрема, у чоловіка вилучено металеві «ості». На особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 85-1 КУпАП.

Десятого березня близько 8 години викрито мешканця с. Броди, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям. Інцидент стався на оз. Мшане, поблизу с. Гірники Ратнівського району. Порушник на дерев’яному човні за допомогою сітки виловив 1 екз. риби щука. Завдано збитків у розмірі 340 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні