Дороги, двори, вибори зачекають, коли на порозі коронавірус, – Пащенко

1
6
Дороги, двори, вибори зачекають, коли на порозі коронавірус, – Пащенко
Журналіст та громадський діяч Володимир Пащенко звернувся до влади Луцька і Волинської області з приводу поширення коронавірусу в Україні.

У відеозверненні він закликав посадовців об'єднатися і подбати про те, щоб лікарні у регіоні були забезпечені усім необхідним для боротьби з коронавірусною інфекцією.

"У своєму невеличкому влозі хотів би звернутись до влади Луцька і Волинської області з приводу того, що потрібно, як на мене, невідкладно зробити напередодні пандемічного шоку, який насувається на Україну, і в тому числі на наш регіон. Прочитав у новинах, що виділили кошти на чотири апарати штучної вентиляції легень. Але, друзі, для кількості десятків хворих, можливо, цього і буде достатньо, але якщо говорити про сотні або ж тисячі хворих – цього вкрай мало", – каже Володимир Пащенко.

"Знаєте, дороги, двори, вибори – це все почекає, а от життя людей – це набагато важливіше. Тому відкладімо речі, які можна буде зробити і через рік, а сьогодні подбаємо про те, щоб наші лікарні були забезпечені всім необхідним. Я дуже сподіваюсь на те, що і голова ОДА, і голова обласної ради, і секретар Луцькради, і перший заступник міського голови з відповідальністю поставляться до тієї влади, яка в них є. Я сподіваюсь, що ми дійсно згуртуємось, як громада і подолаємо ту небезпеку, яка насувається на Україну і наш регіон зокрема. Буду дуже вдячний, якщо до мене долучаться й інші люди, і влада нас почує. Тримаймося! Будьте здорові і нехай Бог береже Україну", – йдеться у відеозвернені.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володимир , раджу Вам подивитись розподіл бюджнту вчора на ОР і зрозумієте що вибори на носі а Ваш заклик це крик подорожуючого в пустелі . Про біду ніхто не думає .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні