Через карантин в Україні закриють близько 70% пунктів пропуску: список уточнюється, – Кабмін

0
0
Через карантин в Україні закриють близько 70% пунктів пропуску: список уточнюється, – Кабмін
Всі пункти пропуску через український кордон наразі працюють у штатному режимі.

Про це повідомляє пресслужба Кабінету міністрів, передає УНІАН.

"На виконання рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 10 березня, найближчим часом Кабінет міністрів України обмежить кількість діючих пунктів пропуску. Скорочення пунктів пропуску обумовлено необхідністю посилення епідеміологічного контролю", - йдеться у повідомленні.

В уряді уточнюють, що заплановано закриття близько 70% пунктів пропуску, однак остаточний їх список уточнюється. Нагадаємо, відповідно до рішення Уряду, із 219 пунктів пропуску на кордоні працюватимуть лише 49.

Нагадаємо, учора Кабінет міністрів ухвалив рішення запровадити карантин через поширення у світі епідемії коронавірусу.

Карантин вводиться з 12 березня терміном на три тижні до 3 квітня. На цей період в Україні закриваються навчальні заклади, а також запроваджується заборона на проведення масових заходів з понад 200 учасників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні