«Призупиняється не навчання, а відвідування шкіл», – головна освітянка Волині

0
3
«Призупиняється не навчання, а відвідування шкіл»,  – головна освітянка Волині
Призупиняється не навчання, а відвідування шкіл.

Так журналістам Суспільного Волині сьогодні прокоментувала ситуацію з карантином начальниця управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна.

За її словами, діти зможуть навчатися дистанційно.

Нагадаємо, з 12 березня в усіх закладах освіти Волинської області запроваджують тритижневий карантин.

"У ці три тижні, що оголошені Кабміном карантином, попадають канікули. Інші 14 днів, які передбачені карантином, можна дистанційно учням навчатися. Це вже залежить від педагога і яку форму навчання оберуть. Ми не зупинили навчання, ми зупинили відвідування школи тобто групову роботу", – прокоментувала Людмила Плахотна.

Також скасовуються усі масові культурні заходи на території Волині. Цю інформацію повідомив заступник начальника управління культури, з питань релігій та національностей Валерій Дмитрук.

"У зв’язку із надходженням інформації про загрозу коронавірусу голова ОДА підписав указ про обмеження масових заходів. В закладах культури усі заходи призупиняються на період дії карантину".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні