Волинським аграріям пропонують стажування у Фінляндії

0
-2
Волинським аграріям пропонують стажування у Фінляндії
Навчання відбуватиметься у формі навчальних візитів і триватиме від 26 квітня до 2 травня 2020 року. Крайній термін реєстрації – 5 квітня, інформує департамент агропромислового розвитку Волинської ОДА.

Наукове стажування для аграріїв відбудеться у місті Гуйттінен. Воно буде поєднане з вивчеенням англійської мови. Протягом стажування передбачені навчальні візити на птахоферму, свиноферму, рибну ферму та інші фермерські господарства міста Гуйттінен. Учасники відвідають сільгосппідприємства регіону та зустрінуться у мерії м. Гуйттінен з представником відділу сільського господарства щодо правового регулювання та практичних аспектів роботи аграрного комплексу.

Організаційний внесок становить 287 євро (проживання, харчування). Учасників ознайомлять із можливостями автоматизації та застосування інноваційних технологій в аграрній сфері. Інтенсивне вивчення англійської мови передбачене в Західно-Фінляндському Коледжі у мультикультурному середовищі з використанням активних комунікаційних методик та пізнанням культури Скандинавії.

За результатами проекту видаються наступні сертифікати: сертифікат про наукове стажування в ЄС – 120 год (40 год лекторних занять та 80 год самоосвіти) та сертифікат про рівень знання іноземної мови (видається за результатами тестування).

Викладачами з англійської будуть носії мови з США, Великобританії, Австралії та викладачі, які спеціалізуються на викладанні англійської мови як іноземної.

Навчання англійської мови відбувається за двома програмами:
Програма середнього рівня (рівень А2-В1) – розрахована для початківців, які володіють базовими знаннями англійської мови, так і для осіб, які володіють англійською мовою на середньому рівні;
Програма розмовного курсу «Інтенсив» (рівень В2-С1) – розроблена для осіб, які володіють англійською мовою на рівні вище середнього та бажають вдосконалити свої знання до вільного володіння.

Перед початком навчання проводиться вступне тестування для поділу групи на підгрупи за рівнем знань. До тестування на рівень володіння англійською мовою як іноземною (А2, В1, В2, С1, С2) допускаються усі бажаючі учасники стажування.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні