Лучани просять повернути готівкову оплату: численні недоліки CityCard

3
1
Лучани просять повернути готівкову оплату: численні недоліки CityCard
Лучани просять повернути готівкову оплату у громадському транспорті або покращити якість роботи електронної системи "Сіті кард".

Таку петицію зареєструвала Діана Абрамова 10 березня 2020 року.

Жінка запевняє, що пасажири стрімко повертаються до оплати проїзду готівкою. Це пов'язано з численними недоліками в користуванні е-квитком.

Також зазначає, що у місті бракує терміналів, особливо в районі ТЦ "Гостинець", а поповнити рахунок онлайн не всі мають можливість. Ще відсутні контролери, а отже не ведеться контроль оплати.

"І головне - одна з цілей введення квитка - прозорість та вірний розрахунок вартості проїзду. Ніякої статистики чи інформації з приводу цього немає у вільному доступі", - пише жінка.

Зі слів авторки, на телефон "гарячої лінії" "Сіті кард" не відповідають.

"Поверніть можливість оплати готівкою або покращуйте умови "Сіті кард", – вимагає авторка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усіх влаштовує, а одну бабу щось муляє. Напевно, немає кому гладити нижче живота. Може вдова (чоловіка з балкона скинула)? Поверненя до готівки - це повернення в первіснообщинний, азійський лад. Або й ще нижче.
Відповісти
Терміналів дійсно бракує ,особливо для приїжджих щоб купити проїзний на кілька поїздок. А повернення до готівки-це після того як були вкладені шалені кошти в обладнання це нонсенс!Де обіцяні кілька разові картки і в терміналах і у водіїв маршруток?!
Відповісти
А де обіцянки перевізників не брати нал,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні