У Запоріжжі померла 10-річна дівчинка, на яку в парку впала дерев'яна скульптура. ВІДЕО

0
1
У Запоріжжі померла 10-річна дівчинка, на яку в парку впала дерев'яна скульптура. ВІДЕО
10-річна дівчинка померла в запорізькій лікарні після того, як на неї 8 березня в місцевому парку "Дубовий гай" впала дерев'яна скульптура.

Про це повідомили в понеділок в прес-службі Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, пише Інтерфакс-Україна.

За попередніми даними, на дитину впала дерев'яна статуя ведмедя, яка не була закріплена, від чого дівчинка отримала важкі травми. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтями 367 (службова недбалість) і 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Директор комунального підприємства "ЦПКіВ "Дубовий гай" Олег Комаренко розповів агентству, що впала на дитину скульптура була демонтована ще 5 березня, оскільки хиталася, після чого лежала на землі в очікуванні переміщення на подвір'я.

"Як демонтована статуя знову там опинилася - у нас є відео за всі ці дні, і там видно, що якась група з 5-6 чоловік цю статую поставила, грубо кажучи, на попа. Слідство вилучило всі ці відеозаписи. Того, що демонтовану статую повернули на майданчик, наші співробітники не помітили. Скульптури не були на балансі парку. Прибрали статую - а вона з'являється, і чому дівчинка на неї стрибнула: я думаю, що це нещасний випадок", - сказав він.

Комаренко також повідомив, що, судячи з наявного в парку відео з камер відеоспостереження, 8 березня о 14:10 двоє дівчаток, батьки яких сиділи і святкували в кафе на відстані близько 150 метрів, прибігли на майданчик, одна полізла на дерево, інша на статую, і статуя впала.

У парку повідомили, що низку дерев'яних скульптур було встановлено в парку "Дубовий гай" в 2013 році після проведення в ньому фестивалю дерев'яної скульптури.

Переглянути цей допис в Instagram

Трагедия в Дубовке! Незакрепленная 200 килограмовая статуя упала на 10 летнюю девочку. Ребенок в реанимации! Как вы думаете, удастся ли директору парка Комаренко в очередной раз уйти от ответственности и навешать лапши на уши мэру Владимиру Буряку, как это было с вырубленными в парке деревьями и дорогой? Полное видео в телеграм. Ссылка в описании профиля. #запорожье #запоріжжя

Допис, поширений Запорожье (@its_zp)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні