--> На Волині дівчата позбирали квіти, які чоловік поклав на місце ДТП | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині дівчата позбирали квіти, які чоловік поклав на місце ДТП

7
-4
На Волині дівчата позбирали квіти, які чоловік поклав на місце ДТП
У селі Дачне Ківерцівського району невідомі дівчата позбирали квіти, які чоловік поклав на місце ДТП, у якому загинула його дружина.

Про це розповіла Svitlana Mazurchak на своїй сторінці у фейсбуці.

«Мені здається, усі знають про це місце трагедії! Такі місця на дорозі встеляють квітами не просто для краси… Ось і сьогодні чоловік розклав тюльпанами місце трагедії, де у страшній ДТП загинула його кохана дружина. Таким чином хотів привітати з 8 Березням, щоб вона, як Ангел, побачила, що її пам’ятають, люблять, сумують за нею…» – розповідає Світлана.

Нагадаємо, 21 лютого 2019 року, приблизно о 19-й годині в селі Дачне Ківерцівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинуло двоє людей і була травмована 9-річна дівчинка.

Згодом чоловік повернувся на місце ДТП і побачив, що нема квітів.

«Молоді дівчата по років 25, якщо їх можна так назвати, це швидше нелюди, що стояли на дорозі і вже закінчували збирати КВІТИ!!! Пристойно одягнуті, тримали оберемки жовтих та білих тюльпанів! Їх було 300! Не залишилось нічого…. Жінки сіли у жовтий бус "Ford", де їх чекав мужчина. Попрямували у напрямку Ківерець…» – сердиться жінка.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони і так понесуть покарання від бога
Відповісти
Нелюди?Якщо знали та хотіли продати то так.Просто як би я їхав і побачив викинуті квіти також зупинився б і позбирав.....
Відповісти
Колгосп ще не виїхав з тебе? А як з правилом: "не твоє - не трогай", чи "всьо вокруг калхозноє, всьо вокруг майо?"
Такі "колгоспники" і гірлянди новорічні знімають, і інсталяції нищать. Назву сам собі даси?
Відповісти
Проїзджав там та бачив квіти, не знав знав про звичай прикрашати дорогу квітами тому подумав що випали з оптової доставкі(
Відповісти
За трагедію ту що сталась рік тому знають та пам'ятають багато,хоч я і не знала особисто тих людей які загинули але щиро співчуваю їх близьким такій втраті, і також проїжджала та бачила квіти на місці трагедії це і не дає забути про них, навіщо ці дівчата так вчинили знають напевно тільки вони але навіть якби ті квіти дійсно просто випали навіщо їх збирати,що так би вже нажились,шкода що ми живемо в такий час
Відповісти
Хто бачив, знав що за квіти і не зупинив, як того звати??? А зараз ці торгаші, які їх позбирали, як себе почувають(після прочитаного)? Жадібність. Для померлих ліпше- молитви до Спасителя, Богоматері, Паісія Великого, ангела-охоронця, пожертви на храм, нужденним... Це- допомагає пройти душі визначені митарства.
Відповісти
Скоріш за все дівчата подумали. Що в когось випали з машини. Якби там лежав би ще маленький вінок то скоріш за все по боялися брати. Бог їм суддя
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні