Оркестр, квіти, листівки і... сльози: у центрі Луцька нацгвардійці вітали жінок. ФОТО

0
3
Оркестр, квіти, листівки і... сльози: у центрі Луцька нацгвардійці вітали жінок. ФОТО
Нацгвардійці влаштували сюрприз лучанкам в центрі міста на Театральному майдані.

Про це йдеться на сторінці "Військова частина 1141 Національної гвардії України" у фейсбуці.

У неділю, 8 березня, в Міжнародний день прав жінок та миру військовослужбовці військової частина 1141 Національної гвардії України влаштували святковий сюрприз лучанкам.

У центрі міста гвардійці дарували жінкам власноруч зроблені букети котиків і листівки, натомість ті дякували своїми щирими усмішками. Гарного настрою додав виступ військового оркестру частини.

«Своїм виступом ми хотіли додати позитиву лучанкам і нагадати, що жінки заслуговують на сюрпризи щодня. Дякувати за їх невтомну працю, чарівність, любов ми повинні щоразу, даруючи свою увагу і тепло», – розповів диригент військового оркестру майор Віктор Лучинець.

Гвардійський сюрприз до сліз розчулив лучанку Катерину Степанівну. Виступ військового оркестру став для неї найкращим подарунком у цей день.

«Свого часу, під мелодії оркестру чоловік запросив мене на наш перший спільний танець. І з того часу музика супроводжує нас усе життя. Дякую гвардійцям за цей неймовірний подарунок», – зізналась вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні