Утікав від поліції, щоб повторно не здавати на права: подробиці нічної погоні в Нововолинську

0
-1
Утікав від поліції, щоб повторно не здавати на права: подробиці нічної погоні в Нововолинську
У суботу, 7 березня, близько 23:00 у Нововолинську водій авто «Ауді» не зупинився на вимогу поліції. Поліцейські були змушені слідувати за ним від міської ради і до кільця біля АЗС «ОККО».

Подію "БУГу" прокоментували у Нововолинському відділі поліції.

За словами правоохоронців, чоловік їхав на заборонні знаки від міської ради. Його наздогнали при виїзді на трасу на Львів.

Водійського посвідчення і документів на авто у водія Ауді, яким виявився молодий хлопець, при собі не було. Водій не був п’яним. Як розповідають, не хотів зупинятися, тому що тільки нещодавно отримав посвідчення водія. У разі порушення ним правил дорожнього руху, на посвідчення доведеться перездавати.

На водія було складено два протоколи за керування транспортним засобом без відповідних документів, а також одна постанова за порушення вимог дорожнів знаків.

За словами поліцейських, такі переслідування- не рідкість. Часто водії не бачать і не чують сигналу поліції, деякі зупиняються за метрів 200.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні