Скільки контейнерів вже вивезли з Центрального ринку у Луцьку. ВІДЕО

1
-4
Скільки контейнерів вже вивезли з Центрального ринку у Луцьку. ВІДЕО
25 контейнерів уже вивезли з Центрального ринку у Луцьку.

Про це кореспондентам Суспільного Волині розповів старший інспектор відділу демонтажів та евакуації департаменту муніципальної варти міської ради Олександр Жигалюк.

За його словами, одну металеву конструкцію порізали на металобрухт. Зробили це, каже, за згодою власника.

"Станом на сьогодні вивезли понад 25 контейнерів, відповідно до тих заяв, які підприємці з Центрального ринку написали і подали в ЦНАП. Все відбувається в залежності від того, як підприємці виявлять бажання, куди їх перевозити. Частина підприємців перевозять їх на "Новий ринок", інші - в інші місця. Даний випадок - то нас попросили порізати і вивезти у відповідні місця, куди вони скажуть" – розповів інспектор мунварти.

Підприємиця Галина Зеленська торгує рибою. Каже: покупці в цій частині ринку, де місяць тому працівники муніципальної варти почали зносити контейнери, є.

"Дуже багато. Люди купують усе, що бажають. Контейнери зачинені ті, які не працювали. Ті, які були у складах, то ті і не працюють. Одинично хтось відмовився" – мовила підприємиця.

На Центральний ринок за продуктами прийшла пенсіонерка Ніна.

"Мені подобається, який він був раніше і хотіла, щоб він і далі був. Я за 20 кілометрів живу, сюди доїхати, а ще на Рованці, то буде 30. Дорого. У мене пенсія мала" – зауважила лучанка.

“Новий ринок” розташований на околиці Луцька. Заступник директора Дмитро Забокрицький розповів, що його територія - 6,2 га.

"На сьогоднішній день переїхало понад 30 контейнерів. Заброньовано більше як 250 місць. Ми приймаємо всі контейнери. Хоч він гірший, хоч він і кращий, зламок. Ми усіх приймаємо" – розповів він.

Покупців на Новому ринку журналісти не зустріли. Володимир Шевчук у вівторок переїхав з Центрального ринку. Чоловік розповів, що торгував запчастинами.

"Покрасити треба, привести у порядок. що не треба викинути. Я тут два дні, тут тільки ходять з заводу перекусити. Подивитися. Але як би були, то приходили. Транспорт треба. Буде транспорт будуть люди" – каже підприємець.

Як розповів начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов, дістатися до Нового ринку можна тролейбусом № 1 і 2, і маршрутками№ 9 і 12.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще роботи на 8 років
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні