У Луцьку презентували проєкт «Еко-місто». ФОТО

0
-3
У Луцьку презентували проєкт «Еко-місто». ФОТО
5 березня в «Молодіжному Центрі Волині» громадська організація «Розвиток Мікрорайонів Міста» презентувала проект «Еко-місто».

«Еко місто» це проект соціальної дії, що реалізовано в рамках програми «Активні громадяни» від Британської Ради за підтримки ГО «Молодіжна платформа». В його рамках на вул. Дубнівській, Володимирській, Львівській, 33 та 40 кварталах, у мікрорайонах Вишків і Вересневе встановили 7 станцій моніторингу якості повітря «екотруба». Вони допомагають контролювати рівень забруднення повітря в обласному центрі Волині, - йдеться на сторінці "Розвиток Мікрорайонів Міста" у фейсбуці.

Усі дані відображаються на сайті: https://eco-city.org.ua. Серед показників є і аміак. До слова, в липні у деяких районах Луцька вміст аміаку в повітрі перевищував норму в 22 рази.

Участь в презентації взяли Наталія Грушка, голова правління «Розвиток Мікрорайонів Міста», Дмитро Климук, менеджер проекту «Еко-місто» та член правління ГО «Розвиток Мікрорайонів Міста». Дмитро ще з 2017 року є учасником ініціативної групи по боротьбі зі смородом у Луцьку. Також, участь у заході взяли начальник відділу екології Луцької міської ради, Оксана Лисак та партнери проекту - Валерій Шкабко, системний адміністратор ТзОВ «Волинські Оптичні Мережі», Дем'ян Петрик, проектний менеджер ГО "Молодіжна платформа" координатор програми "Активні Громадяни" від Британської ради в Україні у Волинській області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні