Мешканці двох районів Волині поскаржились прокурору області на незаконну вирубку лісу

0
1
Мешканці двох районів Волині поскаржились прокурору області на незаконну вирубку лісу
На прийом до прокурора області Тараса Безрукого, який відбувався 5 березня у відділах Ковельської місцевої прокуратури у Старій Вижівці та Ратно, звернулося п’ятеро громадян. Звернення людей стосувалися незаконних порубок лісу і бездіяльності правоохоронців щодо їх припинення та недопущення.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури області.

Скаржилися люди також і на неналежний стан розслідування кримінальних проваджень.

"Незаконні порубки лісу – проблема для Волині. Протидія їм – пріоритет у роботі правоохоронців, і я не зніму цього питання з контролю", - наголосив прокурор області.

Тарас Безрукий наголосив, що особливо жорсткою буде реакція, якщо з'ясується, що до кришування незаконного промислу, а також діяльності нелегальних пилорам причетні працівники правоохоронних органів чи будь-які посадовці.

Про відомі такі факти прокурор просив повідомляти в органи прокуратури.

Уважно вислухавши відвідувачів, Тарас Безрукий прийняв у людей заяви й скарги, які будуть ретельно вивчені задля ухвалення за результатами їх розгляду законних і обґрунтованих рішень.

У встановлений законом термін усім, хто звернувся на прийом, буде надано відповідь.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні