Щоб не було заторів: як ремонтуватимуть міст на Шевченка у Луцьку

2
-3
Щоб не було заторів: як ремонтуватимуть міст на Шевченка у Луцьку
У Луцькій міськраді днями відбулась робоча зустріч з проєктантами з міста Дніпро щодо капітального ремонту та розширення мосту на вулиці Шевченка. Розглянули різні варіанти ремонту та розширення. Зупинились на тому, який за очікуваннями розвантажить вулиці Чернишевського та Шевченка і є не дуже дороговартісним.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, найбільш оптимальним та не надто дороговартісним є варіант розширення мосту з облаштуванням тротуару лише зі сторони супермаркету "Наш Край" та облаштуванням трьох смуг для руху автомобілів з реверсним рухом.

Відповідно до запропонованого проєкту, дві смуги руху до обіду будуть працювати в сторону центру міста, а одна в сторону вулиці Чернишевського та вулиці Шевченка. Після обіду дві смуги руху працюватимуть в сторону вулиці Чернишевського та вулиці Шевченка, а одна в сторону центру.

Очікується, що такий варіант максимально розвантажить вулицю Чернишевського та вулицю Шевченка, кільце на вулиці Набережній. Ба більше, він є набільш оптимальним, на надто дороговартісним та не надто тривалим щодо строку його реалізації.

"Замовляємо проектно-кошторисну документацію на вказані роботи", – зазначив Ігор Поліщук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку на вулиці Чернишевського постійні затори.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прикольно - радник є, а голови - нема
Відповісти
А він "безголовий" радник.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні