Лейтенант 14 ОМБР Христина: «Де служити, обирала я. Чоловік поїхав за мною»

1
-6
Лейтенант 14 ОМБР Христина: «Де служити, обирала я. Чоловік поїхав за мною»
Христина Ільченко ‒ заступник командира одного з підрозділів 14 ОМБР імені князя Романа Великого з морально-психологічного забезпечення. Ця тендітна жінка має сильний характер і поетичну душу.

У творчому доробку Христини понад 80 авторських віршів, більшість із яких – про побратимів і фронт, інформує пресслужба 14 ОМБР. А ще дівчина чудово малює, обожнює тварин (у батьків Христини нині мешкають двоє котів, привезених з району ООС).

«У князівській бригаді я служу не так давно ‒ з літа 2019, після закінчення Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Та кращого місця для початку служби і військової кар’єри, я впевнена, не варто навіть шукати. Тут по-справжньому крутий колектив, з яким маю честь служити і працювати, чудова атмосфера» – розповідає Христина.

Дівчина закінчила військовий виш із відзнакою і мала можливість обирати, в якій частині бажає служити. І вже задовго до випуску дівчина знала – це буде 14 бригада, яка дислокується на Волині. Хоча сама Христя народилася і виросла на Львівщині.

«На момент випуску я вже чимало знала про Волинську бригаду, адже предметно нею цікавилася. Знала керівний склад військової частини, чимало довідалася про саму службу. Тож коли прийшов час вирушати у Володимир-Волинський, їхала з радістю», ‒ пригадує Христина.

В липні 2019 в 14 князівську бригаду лейтенант Ільченко прибула з чоловіком – теж випускником академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, а нині – командиром одного з підрозділів 14 ОМБР. «Де служити, обирала я, а Владислав поїхав за мною… І ми жодного дня не пошкодували, що прибули служити саме сюди!», ‒ наголошує лейтенант Ільченко.

Відразу після знайомства з військовою частиною, Христина вирушила в район проведення ООС, де бригада виконувала завдання за призначенням. За короткий час лейтенант Ільченко зуміла завоювати повагу та прихильність особового складу, потоваришувала з побратимами.

«Найголовніше в нашій службі і роботі – завжди, за будь-яких умов, залишатися людиною і діяти по-людськи. А ще – спокійно реагувати на всі професійні і життєві виклики, і більше посміхатися. Впевнена, посмішка, як і краса, здатні врятувати світ», ‒ переконана жінка у погонах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Вас телефон все время занят, перезвоните как будет время. 8(953)345-23-45 Антон
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні