Відоме ім'я волинського митника, якого спіймали на хабарі у 12 тисяч доларів

3
-3
Відоме ім'я волинського митника, якого спіймали на хабарі у 12 тисяч доларів
Виконувача обов'язків начальника митного поста "Ковель" Волинської митниці Державної митної служби України та посередника затримали за вимагання та одержання хабара.

Про це повідомило ДБР. Як стало відомо з джерел інформаційному агентству "ВолиньPost", затриманий митник – Тимур Приступа, житель села Гірка Полонка Луцького району. Одружений, дружина, згідно з декларацією, теж працює на митниці.

За попередньою інформацією, посадовець митниці у змові з посередником вимагали від мешканця Волинської області неправомірну вигоду в розмірі 12 240 доларів США. За "винагороду" обіцяли громадянинові не перешкоджати у митному оформленні транспортних засобів.

Слідчі ДБР затримали митника зі спільником в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання ними другої частини хабара в сумі 5 440 доларів США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкупиться, заплатить прокурору, свому вищому керівництву 25000 доларів США і вернеться на службу з орденом на грудях. Щей напишуть в газеті чи покажуть по телевізору, що він герой. Так що не треба нас дурити, ще ні одного митника не посадили.
Відповісти
А у спільника прізвища немає?
Відповісти
Йшли по лісі баба Яга, бідний таможнік і багатий таможнік.
Валялось на опушці 100$, хто їх підняв?
Правильно - багатий таможнік. А чого?
Бо баба Яга і бідний таможнік - це казкові персонажі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні