Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук написав заяву на відставку

0
5
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук написав заяву на відставку
Народні депутати публікують знімок заяви про звільнення прем'єр-міністра України Олексія Гончарука.

Фото заяви у фейсбуці оприлюднили нардепи Альона Шкрум та В’ячеслав Рубльов. У телеграмі знімок також опублікував депутат Олександр Качура.

"Прем'єр Олексій Гончарук врешті подав у відставку. Його заяву сьогодні зранку ми розглядали на профільному комітеті. Зазвичай, Міністри, які звільняються з Уряду, приходять на засідання комітету і пояснюють свою позицію та звітують про зроблену роботу.
Звісно, що Прем'єр не прийшов. Як і весь цей час, коли працював на посаді, не приходив до народних депутатів", – написав Рубльов.



Як повідомляє Економічна Правда, комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування вирішив рекомендувати парламенту прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

За таке рішення висловилися 23 члени комітету з 25 присутніх. Загалом у комітеті працюють 28 парламентаріїв.

У засіданні на даний момент оголошено перерву. Далі президент Володимир Зеленський повинен внести до Верховної Ради подання на призначення нового прем'єр-міністра, яке комітет розгляне і прийме рішення, чи рекомендувати парламенту схвалити запропоновану Зеленським кандидатуру.

Коли саме комітет продовжить засідання для затвердження подання на нового главу Кабміну його голова Андрій Клочко (фракція "Слуга народу") не сказав. Він пообіцяв повідомити нардепів про це пізніше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні