Українець, в якого виявили коронавірус в Україні, повернувся з Італії: скринінг на кордоні не показав ознак

0
-3
Українець, в якого виявили коронавірус в Україні, повернувся з Італії: скринінг на кордоні не показав ознак
В Україні зареєстрований випадок захворювання на COVID-19, спричинений новим коронавірусом. Хворого госпіталізували 29 лютого.

Чоловік повернувся в Україну з Італії літаком. На кордоні пройшов температурний скринінг. Жодних симптомів захворювання тоді у нього не виявили.

Про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко, інформує пресслужба МОЗ.

Захворювання виявлене у чоловіка, який у лютому здійснював поїздку до Італії. Хворий повертався в Україну літаком із Італії через місто Сучава (Румунія).

До міста Чернівці 26 лютого разом із дружиною прибув власним автомобілем через КПП «Порубне».

Жінка та чоловік пройшли температурний скринінг, жодних симптомів гострого респіраторного захворювання у них не виявили. Їм надали пам’ятку про самоізоляцію.

Дослідження референс-лабораторії Центру громадського здоров’я показали позитивний результат вчора ( 2 березня) ввечері. Усі контактні особи перебувають під наглядом лікарів-епідеміологів. Зразки відправлені до ВООЗ.

Станом на 3 березня 2020 року у світі зареєстровано 90 937 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 117 - летальні. Одужало вже 48 017 осіб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні