Кухар 14 ОМБР: «Якщо можу тупою косою викосити 30 соток картоплиння, то й в армії не пропаду»

0
5
Кухар 14 ОМБР: «Якщо можу тупою косою викосити 30 соток картоплиння, то й в армії не пропаду»
«Роблю те, що я вмію, і роблю це з душею – готую для наших хлопців!», – розповідає про свою важку і відповідальну роботу кухар одного з підрозділів 14 ОМБР імені князя Романа Великого старший солдат Алла Васільєва.

Побратими називають її Михайлівна. У підрозділі, де готує ця привітна жінка, знають: страви від Михайлівни не просто смачні, а дуже смачні, інформує пресслужба 14 ОМБР. Тож в районі проведення ООС навіть ті, хто в підрозділі не служить, а приїхав в його розташування у справах і зовсім ненадовго, не втрачають нагоди залишитися на обід. І не забувають подякувати привітному і завжди усміхненому кухарю, робочий день якого розпочинається задовго світанку і закінчується приготуваннями до дня наступного – аби побратимам було смачно. Без перебільшення, на кухні, а особливо, на передовій, у кухарів свій фронт...
«У 2016 році служити в 14 окрему механізовану бригаду пішов мій чоловік. Без нього мені довелося два роки «провоювати» з чималою господаркою. А потім я вирішила: якщо можу тупою косою викосити 30 соток картоплиння, то й в армії не пропаду», - сміючись, розповідає Алла Михайлівна.

Два роки тому вона стала військовослужбовцем князівської 14-ї бригади. І жодного дня не пошкодувала про своє рішення йти в армію. Алла Васільєва із чоловіком виростили трьох чудових дочок, і нині тішаться 5-річною онучкою. До слова, наймолодша донька Васільєвих, нині студентка, теж подумує над тим, аби йти служити. Тож хтозна, можливо, незабаром у 14 ОМБР на одного талановитого кухаря стане більше…
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні