На волинянина сусіди подали до суду, бо його вівчарка загризла курей

0
-7
На волинянина сусіди подали до суду, бо його вівчарка загризла курей
Іваничівський районний суд покарав мешканця Іваничівського району за порушення правил тримання собак і котів та конфіскував домашнього улюбленця, бо собака погриз сусідський курей.

Про це відомо з постанови від 25 лютого, яка міститься в Єдиному реєстрі судових рішень, пише "Буг".

11 лютого в селі Древині Іваничівського району за місцем проживання чоловік неналежно утримував півторарічного домашнього собаку породи «німецька вівчарка». Внаслідок чого пес задушив дві курки та одного півня, на території господарства односельчанки, що призвело до завдання їй майнової шкоди.

В судовому засіданні господар собаки свою вину у вчиненому визнав повністю та пояснив, що відшкодував матеріальні збитки, завдані його собакою.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 154 КУпАП (порушення правил тримання собак і котів) та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 гривню з конфіскацією собаки породи «німецька вівчарка».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні