--> На Миколаївщині 14-річний підліток зґвалтував 8-річного хлопчика | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Миколаївщині 14-річний підліток зґвалтував 8-річного хлопчика

1
2
На Миколаївщині 14-річний підліток зґвалтував 8-річного хлопчика
У суботу ввечері, 29 лютого, У Южноукраїнську Миколаївської області 14-річний підліток зґвалтував восьмирічного хлопчика. Про це повідомляє пресслужба Миколаївської області.

Як зазначається, восьмирічний школяр повертався пізно ввечері додому, проте підійшовши до будинку він з’ясував, що загубив ключі. У зв’язку з цим дитина вирішила пройтися у зворотньому напрямку на пошукати загублену річ. Проте, прогулюючись вулицею, він побачив незнайомого і запитав у нього, чи не знаходив підліток зв'язку ключів. На що юнак відповів, що бачив ключі, після чого запропонував показати те місце, де нібито їх бачив.

Згодом 14-річний підліток відвів дитину в безлюдне місце, де погрожуючи фізичною розправою, зґвалтував.
Після цього постраждалий, побачиши поряд дорослих, почав гукати про допомогу. Перехожі помітили хлопчика, викликали поліцію та утримували 14-річного ґвалтівника до приїзду поліції.

Новини за темою: У Дніпрі керівника дитячого колективу підозрюють у ґвалтуванні 12-річної дівчинки

Через деякий час прибули правоохоронці та затримали зловмисника.

Наразі відомості про інцидент були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 152 ККУ "Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про повідомлення підлітку про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Козак мабуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні