У волинському селі відремонтують вулицю від хати сільського голови і до його тещі

4
-6
У волинському селі відремонтують вулицю від хати сільського голови і до його тещі
У селі Копачівка в Рожищенському районі віддремонтують вулицю від хати сільського голови до будинку його тещі.

Про це пишуть на сторінці Копачівської громади.

"Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 19.02.2020 №85 затвердили перелік об’єктів, фінансування яких у 2020 році здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Згідно цього, у цілій Копачівській ОТГ планується ремонт лише однієї вулиці – Набережної у Копачівці", – йдеться в дописі.

Представники громади зацікавлені, яким чином і ким саме здійснювалося визначення переліку об’єктів на фінансування депутатам Копачівської ОТГ.

"Адже у кожному селі ОТГ є низка доріг та вулиць, що підлягають терміновому ремонту. І перелік цих об’єктів значний.
Проте саме на цій вулиці, за збігом дивних обставин, живе сільський голова Олександр Совтис. І саме цю вулицю вже ремонтували у 2019 році", – йдеться у повідомленні громади.

До слова, у коментарях під дописом пишуть, що це дорога місцевого значення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Видно добра теща.
Відповісти
Все правильно!Голва повинен до тещі на млинці ходити по баюрах?Всі інші до уваги не беруться.Це по нашому,по українські.
Відповісти
Наші обранці як завжди, спочатку зробимо собі дорогі а потім ще людям якщо залишаться гроші . Або скажема немає фінансування і вкарман все лишнє що лежить покладемо
Відповісти
А на тій вулиці тільки голова та теща живуть, більше людей немає. Може, голові треба з села вибратись, щоб щось в селі зробити. А то він все для себе, раз для для села робить. Він же там живе! Якби своє подвір'я за державні гроші робив, справа інша, а коли для людей робить, підтримайте та поможіть, писаки диванні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні