Дітей з сіл під Луцьком можуть не брати до міських дитсадків

2
-1
Дітей з сіл під Луцьком можуть не брати до міських дитсадків
Дітей із неприєднаних до Луцька сіл можуть не брати до міських дитсадків, якщо місця не вистачатиме.

Про це стало відомо під час пленарного засідання чергової 70-ї сесії, повідомляє ІА Волинські новини.

Ми не можемо казати лучанам «зачекайте», а діти з сіл будуть перебувати в міських дитячих садочках», – зазначив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

«Якщо чесно сказати, у нас немає проблем із дитячими садочками. Але якщо серед лучан на черзі у садочок 600 чоловік, то у цій же черзі дітей з навколишніх сіл – 1100. І якщо ми займемо принципову позицію і не братимемо до міських садочків дітей із сіл, то у нас не буде черги», – пояснив він.

Григорій Пустовіт зауважив, що щиро сподівається, що усі навколишні села у майбутньому приєднаються до Луцька, і проблему наповненості дошкільних навчальних закладів міська влада вирішуватиме спільно з селищними головами.

«Але тим селам, які не будуть приєднані до Луцька, ми скажемо «дякую». Ми не можемо казати лучанам «зачекайте», а діти з сіл будуть знаходитися в садочках. Ми не ділимо дітей, їх ділять ті, хто не хоче приєднуватися до Луцька. Не хочете приєднуватись? Не треба! Станьте в чергу і чекайте. Але тоді буде одна черга для лучан, і зовсім інша – для дітей із навколишніх сіл», – акцентував Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото чмо той пустоцвіт. Тероризують навколишні села як тільки можуть аби приєднати всіх до луцька і забрати їхні бюджети. То маршрутками тепер садочками що далі?
Відповісти
шантажує старий прапор
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні