На Львівщині п'яний батько застрелив сина з мисливської рушниці

0
2
На Львівщині п'яний батько застрелив сина з мисливської рушниці
У Львівській області через конфлікт чоловік застрелив свого сина з рушниці.

Повідомляє ГУНП у Львівській області.

Так, 27 лютого близько 00:30 до поліції надійшло повідомлення, що у житловому будинку в одному з сіл Золочівського району виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого – 34-річного місцевого мешканця. Також встановили, що у чоловіка стріляв його 60-річний батько.

«Вночі між родичами виник побутовий конфлікт, під час якого батько, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, вистрелив у сина з мисливської гладкоствольної рушниці. Медики вже встановили, що у крові батька було більше двох проміле алкоголю. Знаряддя вбивства вилучено, будемо встановлювати походження рушниці і чи на законних підставах вона зберігалась. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід», - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні