На Волині затримали чоловіка, який хотів дати хабар митникам

0
-4
На Волині затримали чоловіка, який хотів дати хабар митникам
На пункті пропуску «Піща» працівники Волинської Держмитслужби виявили надання неправомірної вигоди громадянином України, який слідував з Республіки Білорусь в Україну.

Рухаючись транспортним засобом марки «AUDI A3» громадянин України намагався незаконно перемістити тютюнові вироби. Під час повного митного огляду транспортного засобу, виявлено 400 пачок цигарок без акцизних марок України, як результат-складено протокол про порушення митних правил за ст. 483 ч.1 Митного кодексу України.

Разом з цим в документах пред’явлених для перевірки, Волинськими митниками Держмитслужби, виявлено грошові купюри. Вказані обставини розцінені як провокація на отримання неправомірної вигоди. Щодо прецеденту невідкладно проінформовано національну поліцію, котра провела необхідні слідчі дії.

За фактом внесені відомості до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф, обмеження та позбавлення волі строком до чотирьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні