Матір пішла до сусідів: подробиці загибелі двох дітей у вогні на Волині. ФОТО

1
0
Матір пішла до сусідів: подробиці загибелі двох дітей у вогні на Волині. ФОТО
На Волині поліція встановлює обставини пожежі, у котрій загинули двоє дітей.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, близько 2 години ночі у четвер, 27 лютого, у Ковельському районі горів будинок. Пожежа виникла у дерев’яному будинку 23-річної жительки села Білашів Ковельського району. Внаслідок пожежі загинуло двоє малолітніх дітей власниці будинку - 6-річний хлопчик і 2-річна дівчинка.

Поліція встановила, що матір на декілька хвилин залишила малолітніх дітей без нагляду, пішла до сусідів. Попередня причина пожежі – порушення правил безпеки під час використання пічного опалення.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 166 та ст. 270 Кримінального кодексу України. Йдеться про злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною та порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому ми віримо. Незрозуміло, що то за мама, яка покинула дітей та пішла до сусідів. Брехня. Для яких цілей треба було виходити до сусідів в дві години ночі. Що це за мама та що це за сусіли, які приймають у розпал ночі людей. Порядні та тверезі мами по ночам сплять і не шляються, а порядні та тверезі сусіди гостей не приймають. Покинути своїх маленьких дітей та піти у гості може тільки п"яна та безвідповідальна матір і прийняти гостей можуть тільки такі самі п"яні та безвідповідальні сусіди. В дві години ночі люди сплять. Одним словом Господь подивився на цей бардак та забрав бідолашніх дітей до себе, подалі від дурної матері. Тепер нехай все життя мучиться та ходить до церкви і замалює цей гріх.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні