У Рожищі на благодійному концерті зібрали понад 55 тисяч на лікування онкохворого хлопчика. ФОТО

0
-5
У Рожищі на благодійному концерті зібрали понад 55 тисяч на лікування онкохворого хлопчика. ФОТО
У Рожищі в рамках Благодійної акції «ЗДОРОВ'Я – ДИТИНІ, РАДІСТЬ – РОДИНІ!» відбувся благодійний концерт на підтримку Владислава Ткачука.

Нагадаємо, 7-річний хлопчик проходить стаціонарне лікування (курс хіміотерапії. Діагноз: неходжкінська дифузна Т-клітинна лімфома).

У концерті взяли участь співак і композитор, заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець; заслужений артист естрадного мистецтва України Олександр Голощук; авторка і виконавиця пісень Вікторія Гурська; акордеоніст-віртуоз Роман Воронка; чоловічий вокальний квартет «АКОРД» у складі заслужених артистів України: Олега Гонтара, Миколи Палія, Віктора Мрочко та Андрія Зарицького; барабанщик-віртуоз Павло Веснянка; народний аматорський вокальний ансамбль «АКОЛАДА» (керівниця Вікторія Гурська); шоу балет “Dream”; квартет «АКВА» зразкової студії вокального та сольного співу «Зорепад» (керівниця Людмила Семера); солістка Анна Кузава, та дует «Katrin» зразкової студії вокального та сольного співу «Камертон» (керівниця Ірина Матвійчук); зразковий ансамбль танцю «Росинка» (керівниця Алла Ковальчук) та хореографічний ансамбль «Ексклюзив» (керівниця Людмила Волощук).

Зібрані кошти, а це 55736 грн та 5 євро, після концерту передали татові Владислава Ткачука Андрію. Розчулений татусь щиро дякував усім небайдужим та передавав присутнім вітання від Владика, який знає, що сьогодні сотні небайдужих зібралися в концертному залі заради нього.

Ініціатори та організатори благодійної акції і концерту: Молодіжний простір «City Life», Рожищенський БДТ, РД «Просвіта».

Якщо ви бажаєте долучитися до благородної справи та допомогти фінансово маленькому волинянину - перераховуйте кошти на картковий рахунок тата Владика Андрія Ткачука - 4731 2191 0417 2220.

На головному фото - тато Владика Андрій Ткачук та ведуча Оксана Сбітнева.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні