На ремонт вулиці Луцька треба понад 35 мільйонів

1
11
На ремонт вулиці Луцька треба понад 35 мільйонів
На ремонт вулиці Богдана Хмельницького потрібно щонайменше 35 мільйонів гривень.

Про це радник міського голови Ігор Поліщук розповів у середу, 26 лютого, на пленарному засіданні чергової сесії Луцькради.

За словами Поліщука, в 2020 році на Богдана Хмельницького в Луцьку зроблять поточний ремонт, адже грошей на капітальний немає.

«Ми зробимо поточний ремонт просідання натурального каменю. Треба зазначити, що на капремонт треба приблизно від 35-ти мільйонів. Просідання каменю сталося через просідання мереж», – зазначив радник міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Конче в м. Луцьку необхідна та по своїй конфігурації і розмірах дуже вузька, це вулиця Б. Хмельницького, але здатна за добу пропустити до 100000 одиниць різної тонажності автомобілів у т.ч. весь громадський транспорт. Навантаження на дорожне полотно цієї вулиці колосальне. Від чого просідає полотно, бо під вулицею Б. Хмельницького прокладені комунікаційні мережі, яким по сто років, і які часто виходять з ладу та котрим кожного року необхідно здійснювати, якщо не капітальний то поточний ремонт. Звідси слідує, що по вулиці Б. Хмельницького почастішали ями, рівчаки та калюжі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні