Автобус «Львів-Луцьк» потрапив у масштабну ДТП на Львівщині. ФОТО

0
0
Автобус «Львів-Луцьк» потрапив у масштабну ДТП на Львівщині. ФОТО
Поблизу Львова зіткнулись шість автомобілів. Внаслідок зіткнення травмовані троє осіб, один з них – неповнолітній хлопчик. У ДТП потрапив автобус "Львів-Луцьк".

Дорожньо-транспортна пригода сталась 25 лютого близько 16.05 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Чишки Пустомитівського району.

Як повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, на смузі руху в напрямку Києва, водій вантажного автомобіля “DAF XF 105.460ˮ, мешканець Закарпатської області, недотримався дистанції та допустив попутне зіткнення із автомобілем “Renault Loganˮ, яким керував львів’янин.

Унаслідок той зіткнувся із мікроавтобусом “Fiat Ducatoˮ, а той зіткнувся із автобусом “Львів-Луцькˮ, під керуванням лучанина. Автобус же попутно зіткнувся з автомобілем “Ford Kugaˮ, який наздогнав авто “Volkswagen Sharanˮ під керуванням громадянина Білорусі.

Як повідомили в пресслужбі львівської поліції, внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій «Рено», 34-річний житель міста Винники, його одинадцятирічний пасажир та водій автомобіля «Фіат» - житель Львова. Постраждалих шпиталізували у медичні заклади міста Львова.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні