Швейцарська оnline-аптека продала 250 тисяч масок за день

0
0
Швейцарська оnline-аптека продала 250 тисяч масок за день
У Швейцарії тільки одна онлайн-аптека за день продала 250 тисяч масок.

Про це УНН повідомляє із посиланням на видання 20minuten.

Видання повідомляє, що попит зростає. Ті, хто запитує про маски в аптеках — чують лише одну відповідь: "На жаль, вони розпродані".

Видання повідомляє, що наразі навряд чи можна знайти захисні маски у магазинах, або навіть на складах, в аптеках Цюриху, Берна, Лугано чи Шаффхаузена.

"Нещодавній спалах вірусу на півночі Італії викликав значне потрясіння в країні, особливо в місті Тічино, політики вимагають контролю і навіть закриття кордону. У перші 2 місяці "Галаксус" (мережа магазинів – ред.) продала в 10 разів більше дезінфекуючих засобів та термометрів, ніж за весь 2019 рік! Наразі склад порожній навіть у виробників, а з термометрами взагалі біда - адже вони вироблялись у Китаї, а місцевий ринок має пріоритет у виробників і не зрозуміло, коли будуть майбутні постачання", - йдеться у статті.

Онлайн-аптека McDrogier.ch мала на складі 250 тисяч захисних масок, які були розпродані за один день (ще до виявлення першого випадку зараження на території Швейцарії – ред.). Френк Марент, керуючий директор McDrogerie.ch, повідомив, що понад 50 тисяч респіраторів надійшли в інтернет-аптеку в неділю протягом десяти годин і вони доступні, поки запаси є.

Аптекарі обіцяють не підвищувати ціни на захисні маски та респіратори. Однак товари можуть закінчитися і нові поставки, ймовірно, будуть тільки у випадку нормалізації ситуації у Китаї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні