--> У Луцьку 90-річна жінка віддала псевдополіцейському 100 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку 90-річна жінка віддала псевдополіцейському 100 тисяч

0
-1
У Луцьку 90-річна жінка віддала псевдополіцейському 100 тисяч
Поліція Луцька оголосила псевдополіцейському про підозру в шахрайстві на майже 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Встановили, що 25-річний житель Харківської області разом із спільниками, видаючи себе за поліцейських, телефонував людям і вимагав гроші за непритягнення до кримінальної відповідальності їхніх рідних. Двох аферистів затримали у Хмельницькому оперативники внутрішньої безпеки НПУ, карного розшуку та слідчі поліції Хмельниччини.

У ході досудового розслідування волинські поліцейські встановили, що підозрюваний 31 січня разом із спільниками в помешканні 90-річної жительки Луцька під приводом звільнення її доньки від кримінальної відповідальності, заволодів майже 100 тис. грн. Поліцейські обґрунтовано підозрюють зловмисників до низки шахрайств на території Луцька. Відомо, що окрім Волинської області аферисти промишляли на території Хмельницької, Львівської, Тернопільської, Київської, Полтавської, Сумської областей.

Співробітники карного розшуку поліції області оперативно встановили особи правопорушників. Шахраїв затримали завдяки чітким та скоординованим діям поліцейських кількох областей України.

Слідчі Луцького відділу поліції оголосили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Йдеться про шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб, що завдало значної шкоди потерпілому. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні