У Луцьку авто збило дівчину, яка перебігала дорогу на пішохідному переході. ВІДЕО

1
12
У Луцьку авто збило дівчину, яка перебігала дорогу на пішохідному переході. ВІДЕО
У Луцьку на вулиці Глушець автомобіль Opel Omega на пішохідному переході збив дівчину.

Про це ІА Волинські Новини повідомили очевидці.

Аварія сталася увечері на вулиці Глушець поблизу виїзду від зоопарку. Дівчина, наздоганяючи своїх подруг, перебігала вулицю на пішохідному переході.

Зі слів водія Opel Omega, на пішохідному переході він помітив компанію дівчат. Пропустивши їх, продовжив рух. У той час по зустрічній смузі їхав автомобіль і засліпив його та позаду якого вибігла дівчина на пішохідному переході. Водій не встиг відреагувати і вчинив на неї наїзд.

На місці працювали поліцейські та швидка. До слова, як зауважили поліцейські, цей пішоходний перехід погано освітлюється.

Дівчину госпіталізували.

Зі слів потерпілої, перед тим, як почати перехід, вона переконалась, що немає небезпеки і почала рух по пішохідному переходу. Перейшовши першу частину дороги, поглянула в сторону, побачила автомобіль, який надто швидко рухався і щоб уникнути зіткнення, прискорила рух до тратуару.

«Не закінчивши рух на пішоходному переході, мене збив автомобіль. Лікарі встановили струс мозку, є перелом носу і проблеми з правою ногою. Слава Богу, що залишилась живою», – зауважує потерпіла.

Причини ДТП з'ясовують.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подія описана у статті невірно!!!!!!! Дівчина переходила дорогу сама, не доганяючи подруг, не вибігаючи на дорогу, не несподівано. Переходила дорогу на пішоходному переході. Вона пройшла першу смугу руху, а на другій смузі водій автівки збив дівчину
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні