Дві сім'ї ковельчан можуть позбавити батьківських прав

0
1
Дві сім'ї ковельчан можуть позбавити батьківських прав
У Ковелі дві сім'ї можуть позбавити батьківських прав. Ще трьох неповнолітніх вилучили з інших неблагополучних сімей.

Про це доповіла на апаратній нараді у міськвиконкомі у понеділок, 24 лютого, начальник служби у справах дітей Жанна Вельма, пише "КовельPost".

Вона зауважила, що за результатами проведеного засідання комісії з питань захисту прав дітей, два позови направлено до суду щодо позбавлення батьківських прав. Таким чином у притулку можуть опинитися троє неповнолітніх ковельчан.

Ще трьох дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах і умови проживання яких загрожували їхньому життю і здоров'ю, вилучили та помістили у Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Це діти з однієї сім'ї: 4-х років, 10-ти та 15-ти.

Ще одну дитину, яка самовільно залишила місце постійного проживання та навчання, влаштували в обласний притулок для дітей у м. Рожище.

Крім того, відповідно до подань навчальних закладів м. Ковеля, працівниками служби у справах дітей та міського центру соціальних служб відали дві сім'ї учнів, які без поважних причин пропускають уроки в навчальних закладах. Батькам дано попередження. Тож, якщо ситуація не поліпшиться, то на батьків притягнуть до адмінвідповідальності, яка передбачає накладення штрафу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні